lauantai 13. syyskuuta 2014

Kotiinlähtö

Aamulla herätys puoli kuusi. Myönnetään, että olisi nukuttanut hieman pidempääkin. Kamat pakattu illalla jo melkein valmiiksi, vene tarkastettu, joten nopea aamiainen. Salamimunakas oli runsas sillä kananmunia ja salamipötkö oli vielä syömättä. Veneeseen oli maksettu loppusiivous, joten sen sai jättää sellaiseksi kuin se jäi. Olutta ja ruokaa jäi jääkaappiin, joten Joskolla saattaa olla tarjota oluet seuraavalle miehistölle, kuten meillekkin. Melko amatöörimaista, olutta jäi.

Seitsemältä lähti kyyti satamasta kentälle. Kenttä on melko pieni, mutta saatiin kuitenkin tuhlattua loput kunat. Koneesta katsellen Split on melko suuri kaupunki, tosin siellä emme käyneet. Lentokoneessa tuli kirjoiteltua blogia ja aika meni nopeasti. Helsingin edustalla näkyi paljon purjeveneitä. Näkyvät kuvassa vain pieninä valkoisina pisteinä. Helsinki-Vantaan kentällä samaan aikaan kun odottelimme laukkuja, lähti bussi Tampereelle. Tuli tunnin lisäodotus, mutta kahvilla istuen sekin meni nopeasti.





Vielä kuva Sibenikin Marina Mandalinassa. Kiitos niin miehistölle kuin lukijoille. Reissu oli todella upea kokemus, mukavassa seurassa! Otetaan joskus uusiksi. ;)
-Mika


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti