keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Karibia - matkalla

Eipä se uni oikein hotellissa tullut, melatoniinista huolimatta. Silti aamulla oli melko pirteä olo vaikka torkuin tunnin tai pari. Hotellilla pääsi käymään sentään suihkussa. Vaikka hotellihuone ei ihan Hiltonia vastannut niin voitti se lentokentällä notkumisen 100-0. Hotellilla oli ihan hyvä edullinen perus aamupala.




Scipholin kentällä oli jonossa Teslan takseja. Teki mieli ottaa taksi ja käydä vaan lenkillä. mutta nälkä voitti ja mentiin ravintolaan syömään. Nuo teslat on melko arvokkaita ainakin Suomessa. Muistaakseni reipas 100 000$. Meidän hotellissa ei ollut ravintolaa, mutta viereisestä hotellista sellainen löytyi. Hiipuvaan krapulaan parhainta lääkettä oli tietenkin pizza ja pari olutta.




Nyt ollaan aika keskellä Atlantin valtamerta. Vielä olisi kolme ja puoli tuntia istumista. Kokemus se tämä lentäminenkin. Saimme istumapaikat ikkunalla, kun niitä Helsingissä pyysimme. Ikkunassa ei tosin ole mitään katseltavaa, vain merta ja pilviä. Tai sitten voi katsella käsittämättömän kokoista siipeä, joka notkuu ilmakuopissa. Siiven alla on kaksi suurinta koskaan näkemääni suihkumoottoria ja kaikki kolme, siipi ja moottorit hytkyvät kaikki omaan tahtiin. Pahalta tuntuu ja siksi olenkin pitänyt verhon kiinni, niin kuin se jotain auttaisi. Oikea syy on kyllä se että aurinko paistaa kipeen kirkkaasti väsyneihin silmiin. Vaikka kone on aivan uskomattoman suuri, ei turistiluokan penkit kovin leveitä ole. Naaman edessä on viihdekeskus, jossa on sisältöä aika hyvin, mutta toistaiseksi ollaan katsottu iPadilta kaksi leffaa. Aamun toinen aamiainen lentokoneessakin oli oikein hyvä, sellainen munakkaan tapainen. No mulle kelpaa yleensä ruoka kuin ruoka, kunhan se ei ole keitto.




Ompahan sentään olutta :) Mihinköhän tämä blogikirjoitus johtaa? Toivottavasti ei mihinkään viskigatea vastaavaan. Nyt pitää vielä kehua Bosen vastamelukuulokkeita. Eron huomaa varsinkin silloin kun ne ottaa pois päästä. Lentokoneessa on melko kova melu johon tietenkin turtuu.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti