maanantai 26. tammikuuta 2015

Karibia - Torstai - Päivä Neviksellä

Tänään ei ollut tarkoitus lähteä minnekään. Eilen oltiin sovittu paikallisen rastapään kanssa, että on yhdeksältä aamulla taksinsa kanssa rannalla valmiina viemään meidät kiertoajelulle saaren ympäri. Kuski oli kotoisin Jamaikalta ja omasi erittäin karibialaisen elämän asenteen. Kaikki mitä tapahtui tapahtui rennosti ja todella hitaasti, yea maan! Saari ei ole kovinkaan iso, mutta kyllähän sinne nähtävää mahtui. Saari on joskus elänyt käytännössä sokerista ja saari onkin täynnä vanhoja sokeriplantaaseja. Kävimme muutamassa hotellissa, kirkossa ja lopunaikaa ajeltiin jenkkiautolla huonokuntoisia teitä. Onneksi autossa oli ilmastointi.




Täällä on vihreitä apinoita. Ovat toki arkoja, mutta autosta sai kuvattua jotain, ennenkuin lähtivät pakoon metsään.






Tässä oli saaren vanhin, kaikille tarkoitettu kirkko. Paikka, jossa seisoskelen, oli rauhallinen, tuuleton ja kuuma.




Iltasella kuu tuli näkyviin, mutta sen asento erosi kyllä totutusta. Täällä kuu on selällään. Lisäksi tähtitaivas näkyy täällä hyvin. Porukassa on mukana muutama "tähtien katselija" ja nyt olen nähnyt Orionin tähtisumun omin silmin. 
 



Illan kruunasi yllättäen iso ja pitkä ilotulitus. Koko show aivan meidän veneemme edessä.






Edelleen aivan mahdotonta päästä nettiin. Tuntuu kuin olisi jossain kehitysmaassa. Täällä nettiin pääseen ainoastaan jonkin ravintolan WiFin kautta. Täällä ei tunneta mitään datasiirtoa 3G tai 4G kautta. Tämän päivityksen saan lähetään seuraavan kuvan baarista. Baarista saa hyvää ruokaa ja Killer Bee drinkkejä. Täällä ei ymmärretä meidän depit/credit kortteja, täällä on vain credit tai depit kortteja.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti