keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Karibia - vihdoin perillä ja ensimmäinen päivä

Niin on kiirusta pitänyt, että blogin päivityskin on myöhässä. Aikaero, lentokone ja paikallinen kuumuus aiheutti ainakin itselleni niin vetämättömän olon, että jos on ollut hetki luppoaikaa, niin on vain ollut ja ihmetellyt.



Lento meni vallan mainiost. Nälkä ei tullut ja aikakin meni leppoisasti leffoja katsennen syömisen lomassa.




Lentokentälle kun saavuttiin niin naamaa vasten iski kostean nahkea ilma. Mahtava tunne kuitenkin olla Karibialla. Erityisen mukavaa oli saada kaikki laukutkin karibialle, huolimatta siitä että ne makasivat Scipholin kentällä noin 9 tuntia jossain.




Lentokentältä Oyster Pondiin menimme taksilla, joka oli tilattu Sail Aroundin kautta. Matka kentältä satamaan kesti noin 20 min. Tie oli kapea ja vuoristomainen. Jyrkkiä mäkiä ja laskuja. Vauhtia kuskilla oli myös ihan kiitettävästi. :) 

Olimme Oyster Pondissa varmaankin noin puoli kahden maissa. Veimme laukut Sail Aroundin toimistolla, ja lähdimme tietenkin ensimmäiselle oluelle. Paikallinen Carib oli ihan ok.




Oluen jälkeen naiset lähtivät kiertämään Oyster Pondin satamaa ja miehet lähtivät Sail Aroundin järjestämään "kipparikokoukseen", jossa käytiin parissa tunnissa läpi kaikki mahdollinen tieto saarista, purjehduksesta ja kaikesta muusta. Infossa tuli tietoa niin paljon, onneksi korvia oli paikalla enemmänkin. Mooringsin edustaja veti kyllä sellaiset kalvosulkeiset että itsellänikin on hetki aikaa edellisista. No onneksi suurin osa kalvojen sisällötä löytyy myös Chris Doylen Leeward Island satamakirjasta. En ollut juurikaan nukkunut ja kalvosulkeisten aikana alkoi väsyttämään ihan tosissaan. Siellä myös selvisi että mit´stään mobiilinetistä on turha haaveilla. Täällä on eri operaattorit eri saarilla ja kaikki veloittaa roaming hintoja toisten verkkojen käytöstä. 

Veneen saimme lopulta noin klo 16.30, vietimme levottoman yön satamassa, huomenna lähdemme liikkeelle kohti Gustaviaa. Vene oli iso ja juomatilaus löytyi pöydältä :)




Siinä sitä janojuomaa. Heinäkenkää ja jotain blissiä :D




 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti